Dit is Gert-Jan Baan

Organisatieontwikkelaar.

Partner bij Corepoint.

Gert-Jan is specialist in het werken met professionals die zich scherper willen positioneren en profileren om zo beter op te vallen bij hun doelgroep zoals architecten, accountants, financiële adviseurs, juristen en artsen.

Geen organisatie is hetzelfde.

Toch spelen zich in veel organisaties ontwikkelingen en patronen af die op elkaar lijken. De organisatie maakt veranderingen door zoals krimp, groei en vernieuwing. Dat vergt aanpassing. Gert-Jan ziet ze en leert er van. Voor Gert-Jan geen blauwdruk of hokje waar de organisatie in moet passen. Uitgangspunt zijn de kerneigenschappen van de organisatie. Daarbij kiest hij een passende strategie.

Zijn uitdaging is ontwikkeling op maat.

Ontwikkeling met resultaat.

Waarom Gert-Jan?

Met Gert-Jan ga je echt aan de slag. Hij is scherp, observerend en heeft een professioneel kritische houding. Hij weet zijn passie over te brengen en zet de boel met veel humor in beweging.

Zelfspot is hem niet vreemd. Gelukkig maar.

Gert-Jan denkt in duurzame effectieve veranderingen en anticipeert daarmee op de toekomst. Resultaat, daar draait het uiteindelijk om bij Gert-Jan. Hij zorgt dan ook dat de resultaten merkbaar, meetbaar en zichtbaar worden.

Ontwikkelen stopt nooit

Gert-Jan heeft meer dan 13 jaar gewerkt als trainer/coach en de studie Onderwijskunde op zijn naam staan. Zijn klanten zijn blij met hem omdat hij helpt een vruchtbare omgeving voor hun succes te creëren.

Gert-Jan stimuleert, adviseert en wakkert aan om te ontwikkelen en daar niet meer mee te stoppen.